Categorieën
Psychobiologie

Het onvolgroeide brein

De BètaBreak van 15 februari gaat over het onvolgroeide brein. In het bijzonder het brein van adolescenten. De vragen die we zullen behandelen zijn onder andere wat het verschil in gedrag is tussen adolescenten en volwassen en wordt het verschil verklaard door het onvolgroeide brein? En wat moeten we met deze informatie doen?

220px-Chimp_Brain_in_a_jarDe BètaBreak van 15 februari gaat over het onvolgroeide brein. In het bijzonder het brein van adolescenten. De vragen die we zullen behandelen zijn onder andere wat het verschil in gedrag is tussen adolescenten en volwassen en wordt het verschil verklaard door het onvolgroeide brein? En wat moeten we met deze informatie doen? Als sprekers hebben we

  • Prof. Dick Swaab
    neurowetenschapper
  • Danny Mekic
    jongeredeskundige