Categorieën
Duurzaamheid Overige Politiek & Maatschappij

Onze toekomstige energievoorziening

Een verse BetaBreak over de toekomst van onze energievoorziening. Gaan wij steeds meer zelf onze eigen, duurzame energie opwekken, met zonnepanelen en windmolens? Welke technische systemen zijn hierbij van belang? En welke rol is er dan in de toekomst nog weggelegd voor de energiebedrijven?

Een verse BetaBreak over de toekomst van onze energievoorziening. Gaan wij steeds meer zelf onze eigen, duurzame energie opwekken, met zonnepanelen en windmolens? Welke technische systemen zijn hierbij van belang? En welke rol is er dan in de toekomst nog weggelegd voor de energiebedrijven?
Hierover wordt gepraat met

  • Han La Poutré
    ontwikkelaar van energiesystemen
  • Gerrit Buist
    jurist bij het Centrum voor Energievraagstukken
  • Paul Kwakkenbos
    van energiebedrijf E-ON

Het beloofd een energieke bijeenkomst te worden!