Categorieën
Psychobiologie

Hacking the Brain

Woensdag 22 mei duiken we de hersenpan in. Tentamens, scripties en verslagen… dezer dagen wordt er keihard gewerkt op het Science Park. Zouden jouw hersenen ook wel een oppepper kunnen gebruiken? Vele studenten en professoren zijn stiekem aan de pillen, maar er zijn allerlei geavanceerdere technieken, met serieuze klinische werking.

Woensdag 22 mei duiken we de hersenpan in. Tentamens, scripties en verslagen… dezer dagen wordt er keihard gewerkt op het Science Park. Zouden jouw hersenen ook wel een oppepper kunnen gebruiken? Vele studenten en professoren zijn stiekem aan de pillen, maar er zijn allerlei geavanceerdere technieken, met serieuze klinische werking.

Woensdag 22 mei, van 12 tot 1 uur,
in de centrale hal van het Science Park 904.

Sprekers:

  • Lotte Talsma
    promovenda Cognitie en Hersenen aan de UvA
  • Sanneke de Haan
    promovenda Filosofie rond Deep Brain Stimulation aan het AMC