Categorieën
Universiteit

UvA en VU: samen sterk?

Op woensdag 25 september vanaf 12 uur zal er een speciale editie van de BetaBreak plaatsvinden. Geen wetenschappelijke discussie dit keer, maar wel een onderwerp dat van belang is voor iedereen op het Science Park: The Amsterdam Faculty of Science, de fusie van de bètafaculteiten van UvA en VU. Een groots plan met vele mogelijkheden voor onderwijs en onderzoek. Maar is groter wel altijd beter? En wat zal er gebeuren met de unieke Science-Park-sfeer? Wat is de invloed van zo’n grote afstand tussen de verschillende onderzoeksinstituten?

UvA & VU: Samen Sterk?
UvA & VU: Samen Sterk?

Op woensdag 25 september vanaf 12 uur zal er een speciale editie van de BetaBreak plaatsvinden. Geen wetenschappelijke discussie dit keer, maar wel een onderwerp dat van belang is voor iedereen op het Science Park: The Amsterdam Faculty of Science, de fusie van de bètafaculteiten van UvA en VU. Een groots plan met vele mogelijkheden voor onderwijs en onderzoek. Maar is groter wel altijd beter? En wat zal er gebeuren met de unieke Science-Park-sfeer? Wat is de invloed van zo’n grote afstand tussen de verschillende onderzoeksinstituten?

Over deze vragen en veel meer, gaan in debat

 • Emma Boumans
  voorzitster Studentenraad FNWI
 • Ben Cornelissen
  vice-decaan
 • Daniel Bonn
  dir. Institute of Physics
 • Anne Schuth
  voorzitter PhD council

Een eerlijk, informatief debat, belangrijk voor alle wetenschappers, studenten en medewerkers van het Science Park. Mis het niet!

Na afloop
Op de peiling is door 30 mensen gereageerd. Technisch niet sluitend en methodologisch onverantwoord dus: slechts ter indicatie hier en hier de resultaten.