Categorieën
Quiz

De Eerste Grote BètaQuiz

De decembereditie van de Bètabreak zal een hele speciale worden. Dit keer geen debat over prikkelende bèta-onderwerpen, maar een heuse quiz. In deze eerste editie van de BètaBreak Wetenschapsquiz, die plaats zal vinden op 11 december, zullen afgevaardigden van de verschillende studieverenigingen tegen elkaar strijden om de (nu al) felbegeerde BètaBeker. De vragen zijn opgesteld aan de hand van actuele thema’s in het bèta-onderzoek en zullen worden toegelicht door docenten van de betreffende onderzoeksgroepen. Ook voor het publiek zal er de mogelijkheid zijn om mee te doen aan de quiz en te zien hoe het gesteld is met hun kennis en inzicht van uiteenlopende onderwerpen. Stemkastjes zijn vanaf 11:30 te krijgen in de hal.

De decembereditie van de Bètabreak zal een hele speciale worden. Dit keer geen debat over prikkelende bèta-onderwerpen, maar een heuse quiz. In deze eerste editie van de BètaBreak Wetenschapsquiz, die plaats zal vinden op 11 december, zullen afgevaardigden van de verschillende studieverenigingen tegen elkaar strijden om de (nu al) felbegeerde BètaBeker. De vragen zijn opgesteld aan de hand van actuele thema’s in het bèta-onderzoek en zullen worden toegelicht door docenten van de betreffende onderzoeksgroepen. Ook voor het publiek zal er de mogelijkheid zijn om mee te doen aan de quiz en te zien hoe het gesteld is met hun kennis en inzicht van uiteenlopende onderwerpen. Stemkastjes zijn vanaf 11:30 te krijgen in de hal.

Poster - dec 2013 - BetaQUizHet belooft een spannende, interessante en zeker ook leerzame quiz te worden vol spektakel. Dus kom je studievereniging aanmoedigen en je wetenschappelijk inzicht testen en wie weet ga je ervandoor met de publieksprijs! Dit alles zal plaatsvinden op woensdag 11 december tussen 12 en 1 in de centrale hal van het FNWI-gebouw op het Science Park.