Categorieën
Quiz

De Tweede Grote BètaQuiz

Op 10 december is het om 12 uur weer tijd voor de jaarlijkse Grote BètaBreak BètaQuiz. De studieverenigingen van het Science Park strijden om de eer, de felbegeerde BètaBeker en mooie prijzen. Maar iedere student of medewerker van de FNWI mag ook individueel meespelen, en maakt ook kans op prijzen! Stemkastjes zijn vanaf 11:30 te verkrijgen in de centrale hal.

Het belooft een spannende, interessante en zeker ook leerzame quiz te worden vol spektakel. Te gast zijn vijf uitstekende docenten die samen alle disciplines op het Science Park vertegenwoordigen. Zij brengen de quizvragen in en zullen ze inleiden, en bovendien de antwoorden toelichten vanuit actueel en relevant onderzoek. Dus kom je studievereniging aanmoedigen of je eigen wetenschappelijk inzicht testen en wie weet ga je ervandoor met de publieksprijs!

De resultaten per vraag van het deelnemende publiek zijn hier te vinden.
De video-opname is in zijn geheel beschikbaar op Youtube en ook hieronder ingesloten:

Vooraf:

Op 10 december is het om 12 uur weer tijd voor de jaarlijkse Grote BètaBreak BètaQuiz. De studieverenigingen van het Science Park strijden om de eer, de felbegeerde BètaBeker en mooie prijzen. Maar iedere student of medewerker van de FNWI mag ook individueel meespelen, en maakt ook kans op prijzen! Stemkastjes zijn vanaf 11:30 te verkrijgen in de centrale hal.

Poster November 2014 - BetaQuizHet belooft een spannende, interessante en zeker ook leerzame quiz te worden vol spektakel. Te gast zijn vijf uitstekende docenten die samen alle disciplines op het Science Park vertegenwoordigen. Zij brengen de quizvragen in en zullen ze inleiden, en bovendien de antwoorden toelichten vanuit actueel en relevant onderzoek. Dus kom je studievereniging aanmoedigen of je eigen wetenschappelijk inzicht testen en wie weet ga je ervandoor met de publieksprijs!

Maak het mee, op woensdag 10 december, vanaf 12 uur: de Grote BètaBreak BètaQuiz 2014!