Categorieën
Quiz

De Derde Grote BètaQuiz

Woensdag 9 december om 12:00 barst het weer los in de centrale hal van het Science Park, wanneer de BètaBreak het podium wordt van De Grote Jaarlijkse BètaQuiz, waar studieverenigingen én het publiek strijden wie zich komend jaar de beste bèta’s mogen noemen. Vragen komen uit alle hoeken van de faculteit: van psychobiologie tot aardwetenschappen. Bereid u voor op een interactieve middag vol spectaculaire experimenten en diepe denkvragen van onder anderen Peter Schall, Ilja Sligte en Renée van Amerongen!

De video-opname is in zijn geheel beschikbaar op Youtube en ook hieronder ingesloten:

Vooraf:

Poster BetaQuiz 2015 Woensdag 9 december om 12:00 barst het weer los in de centrale hal van het Science Park, wanneer de BètaBreak het podium wordt van De Grote Jaarlijkse BètaQuiz, waar studieverenigingen én het publiek strijden wie zich komend jaar de beste bèta’s mogen noemen. Vragen komen uit alle hoeken van de faculteit: van psychobiologie tot aardwetenschappen. Bereid u voor op een interactieve middag vol spectaculaire experimenten en diepe denkvragen van onder anderen Peter Schall, Ilja Sligte en Renée van Amerongen!