Categorieën
Economie Universiteit Wetenschap

Innoveren kun je leren

Het Science Park als innovatiehub.
Sinds 17 mei staan ze her en der verspreid over het Science Park: de Connectables, veelkleurige picknicktafels die als puzzelstukjes in elkaar passen. De tafel staat symbool voor de kracht van samenwerking op het Science Park en past binnen het nieuwe motto: connecting boundless minds. Met 10.000 wetenschappers, studenten en ondernemers moet het Science Park een broeinest voor innovatie zijn – als we ze maar bij elkaar weten te krijgen.

Maar zit er wel iemand aan die Connectables? Stimuleert het Science Park inderdaad innovatie als geen andere plek in Amsterdam? Wat zijn de succesverhalen, wat kan er nog beter? Hierover spreken we op 21 september met wetenschappers, beleidsmakers en ondernemers voor de allereerste BètaBreak van het nieuwe jaar.

De video-opname is in zijn geheel beschikbaar op YouTube en ook hieronder ingesloten:

Vooraf:

Sinds 17 mei staan ze her en der verspreid over het Science Park: de Connectables, veelkleurige picknicktafels die als puzzelstukjes in elkaar passen. De tafel staat symbool voor de kracht van samenwerking op het Science Park en past binnen het nieuwe motto: connecting boundless minds. Met 10.000 wetenschappers, studenten en ondernemers moet het Science Park een broeinest voor innovatie zijn – als we ze maar bij elkaar weten te krijgen.

2016-09-innoveren-kun-je-leren-posterMaar zit er wel iemand aan die Connectables? Stimuleert het Science Park inderdaad innovatie als geen andere plek in Amsterdam? Wat zijn de succesverhalen, wat kan er nog beter? Hierover spreken we op 21 september met wetenschappers, beleidsmakers en ondernemers voor de allereerste BètaBreak van het nieuwe jaar.

Op woensdag 21 september van 12:00 tot 13:00 organiseren we een editie rondom innovatie en de wisselwerking tussen bedrijven en de universiteit. De centrale vraag: Hoe werkt het Amsterdam Science Park als innovatiehub? Sprekers zijn:

Iedereen is welkom om te komen luisteren en vragen te stellen: woensdag 13 april van 12 tot 1 in de Centrale Hal van het FNWI-gebouw op het Science Park Amsterdam.