Categorieën
Quiz

De Vierde Grote BètaQuiz

Woensdag 14 december om 12:00 barst het weer los in de centrale hal van het Science Park, wanneer de BètaBreak het podium wordt van De Grote Jaarlijkse BètaQuiz, waar studieverenigingen én het publiek strijden wie zich komend jaar de beste bèta’s mogen noemen. Vragen komen uit alle hoeken van de faculteit: van psychobiologie tot aardwetenschappen. Bereid u voor op een interactieve middag vol spectaculaire experimenten en diepe denkvragen van Wim Ghijsen, Raf Bocklandt, Arnoud Visser, Michiel Kraak en Jan van Maarseveen!

Stemkastjes zijn vanaf 11:45 te verkrijgen in de centrale hal, doe mee en wordt niet alleen de nieuwe BètaBaas, maar win ook een lunch voor twee bij The Coffee Virus! De beste koffie van het Science Park!

De strijd is gestreden en de winnaars zijn bekend; Dit jaar was het studievereniging GAOS die de BètaBeker mee naar huis mocht nemen, en mag bèta-gamma student Rens Baardman zichzelf BètaBaas van 2016 noemen. De strijdbijl is echter nog lang niet begraven met de einduitslag. De video-opname komt zo snel mogelijk online, maar folia liet al zien hoe een alfa meedoet aan de BètaQuiz..

Einduitslag:

GAOS                            5+3
VIA                                7
ACD                              4
NSA / Spectrum         2
CONGO                        1

Vooraf:

Woensdag 14 december om 12:00 barst het weer los in de centrale hal van het Science Park, wanneer de BètaBreak het podium wordt van De Grote Jaarlijkse BètaQuiz, waar studieverenigingen én het publiek strijden wie zich komend jaar de beste bèta’s mogen noemen. Vragen komen uit alle hoeken van de faculteit: van psychobiologie tot aardwetenschappen. Bereid u voor op een interactieve middag vol spectaculaire experimenten en diepe denkvragen van Wim Ghijsen, Michiel Kraak, Arnoud Visser, Raf Bocklandt en Jan van Maarseveen!De vierde grote betaquiz 2016

Stemkastjes zijn vanaf 11:45 te verkrijgen in de centrale hal. Doe mee en wordt niet alleen de nieuwe BètaBaas, maar win ook een lunch voor twee bij The Coffee Virus! De beste koffie van het Science Park!