Categorieën
Cultuur Wetenschap

Op de Camping – Over Kunst en Wetenschap

Deze maand staan we buiten! Afgelopen editie was het natuurlijk al eigenlijk te warm om binnen te zitten, dus nu gaan we lekker genieten van het mooie weer op de Urban Campsite. Samen met wetenschappers en kunstenaars gaan we ontdekken wat ze aan elkaar kunnen hebben en hoe ze elkaar beïnvloeden. De camping bevindt zich tussen Science Park 904 en Anna’s Tuin en Ruigte, niet te missen!
Klik op de titel voor meer informatie.

Deze maand staan we buiten! Afgelopen editie was het natuurlijk al eigenlijk te warm om binnen te zitten, dus nu gaan we lekker genieten van het mooie weer op de Urban Campsite. Samen met wetenschappers en kunstenaars gaan we ontdekken wat ze aan elkaar kunnen hebben en hoe ze elkaar beïnvloeden.

De camping bevindt zich tussen Science Park 904 en Anna’s Tuin en Ruigte, niet te missen!

Met:

  • Kraft Architecten – Bedenkers van BnB Foam Home, een klein huisje van opblaasbaar schuim dat biologisch afbreekbaar is. 
  • prof. dr. Mark Golden – Natuurkundige aan de UvA met grote affiniteit voor kunst. Van professor Golden horen we graag welke voordelen de wetenschap uit de kunst kan halen. 
  • Rosa Kieft – Kunsthistorica met veel ervaring als programmeur voor tentoonstellingen op het gebied van design en de cross-over tussen kunst en (bio)technologie.

BetaBreak op de Urban Campsite