Categorieën
Duurzaamheid English language edition Universiteit

Hoe Duurzaam is de UvA? | How Sustainable is the UvA?

Net zoals vorig jaar verlaten wij onze normale woensdag om op de dag van de duurzaamheid onze eigen UvA onder de loep te nemen.
De groene revolutie is in volle gang in Nederland en ook de UvA zal de komende jaren een duurzame organisatie moeten worden. Op dinsdag 10 oktober vragen we ons af hoe goed de UvA al bezig is op dit gebied en wat er zoal beter kan. Dit doen we samen met Harold Swartjes, directeur van Facility Services van de UvA. Hij is betrokken bij de uitvoering van het duurzaamheidsbeleid van de universiteit.
Daarnaast komt Luc de Vries, voorzitter van Morgen – een nationaal netwerk van studenten die zich inzetten voor duurzaamheid- vertellen over hoe het er op andere universiteiten aan toe gaat. Kom ook en praat en denk mee over het duurzaamheidsbeleid van de UvA!
Click on the title for more information – Also in English!

english follows dutchDuurzaamheid Universiteit van Amsterdam


Net zoals vorig jaar verlaten wij onze normale woensdag om op de dag van de duurzaamheid onze eigen UvA onder de loep te nemen.
De groene revolutie is in volle gang in Nederland en ook de Universiteit van Amsterdam zal de komende jaren een duurzame organisatie moeten worden. Op dinsdag 10 oktober vragen we ons af hoe goed de UvA al bezig is op dit gebied en wat er zoal beter kan. Dit doen we samen met Harold Swartjes, directeur van Facility Services van de UvA.  Hij is betrokken bij de uitvoering van het duurzaamheidsbeleid van de universiteit.
Daarnaast komt Luc de Vries, voorzitter van Morgen – een nationaal netwerk van studenten die zich inzetten voor duurzaamheid-  vertellen over hoe het er op andere universiteiten aan toe gaat. Kom ook en praat en denk mee over het duurzaamheidsbeleid van de UvA!

Sprekers:
Harold Swartjes, directeur Facility Services UvA
Luc de Vries, Voorzitter landelijke studentenorganisatie voor duurzaamheid Morgen
Niek Persoon, Voorzitter Amsterdam Green Campus

De dag van de duurzaamheid wordt mede georganiseerd door Students for Sustainability Amsterdam en UvA Green Office

Towards a sustainable university.

The 10th of October is the day for sustainability in the Netherlands. On this day we will be talking with a panel of stakeholders about what the switch to sustainability means for the University of Amsterdam. We’ll ask them what measures the university already has taken and what can be done to perform better. Our guests will be Harold Swartjes, who is involved in the execution of the sustainable agenda at the UvA as director of Facility Services, and Luc de Vries, who is chair of Morgen, a students’ initiative for sustainability at universities across the Netherlands. Join us and ask our guests everything you want to know about sustainability at the UvA!