Categorieën
English language edition Quiz

The Sixth Great BètaQuiz

The end of the year draws nearer and nearer, including the battle to claim the title of Best Beta study association. Reigning champions are the NSA, whilst VIA lost for the second time in a row at the last question. Which association can claim the coveted cup and the dinner at Café-Restaurant POLDER this year?

Categorieën
English language edition Quiz

The Fifth Great BètaQuiz!

<<<Dutch follows English, English language event>>> On the 6th of December it’s time for the fifth installment of the annual BètaBreak BètaQuiz! Students from the different student associations at Science Park will face off in a scientific battle for the ages. Besides the glory of victory there will be great prices to earn! The questions […]

Categorieën
Quiz

De Vierde Grote BètaQuiz

Woensdag 14 december om 12:00 barst het weer los in de centrale hal van het Science Park, wanneer de BètaBreak het podium wordt van De Grote Jaarlijkse BètaQuiz, waar studieverenigingen én het publiek strijden wie zich komend jaar de beste bèta’s mogen noemen. Vragen komen uit alle hoeken van de faculteit: van psychobiologie tot aardwetenschappen. Bereid u voor op een interactieve middag vol spectaculaire experimenten en diepe denkvragen van Wim Ghijsen, Raf Bocklandt, Arnoud Visser, Michiel Kraak en Jan van Maarseveen!

Stemkastjes zijn vanaf 11:45 te verkrijgen in de centrale hal, doe mee en wordt niet alleen de nieuwe BètaBaas, maar win ook een lunch voor twee bij The Coffee Virus! De beste koffie van het Science Park!

Categorieën
Quiz

De Derde Grote BètaQuiz

Woensdag 9 december om 12:00 barst het weer los in de centrale hal van het Science Park, wanneer de BètaBreak het podium wordt van De Grote Jaarlijkse BètaQuiz, waar studieverenigingen én het publiek strijden wie zich komend jaar de beste bèta’s mogen noemen. Vragen komen uit alle hoeken van de faculteit: van psychobiologie tot aardwetenschappen. Bereid u voor op een interactieve middag vol spectaculaire experimenten en diepe denkvragen van onder anderen Peter Schall, Ilja Sligte en Renée van Amerongen!

Categorieën
Quiz

De Tweede Grote BètaQuiz

Op 10 december is het om 12 uur weer tijd voor de jaarlijkse Grote BètaBreak BètaQuiz. De studieverenigingen van het Science Park strijden om de eer, de felbegeerde BètaBeker en mooie prijzen. Maar iedere student of medewerker van de FNWI mag ook individueel meespelen, en maakt ook kans op prijzen! Stemkastjes zijn vanaf 11:30 te verkrijgen in de centrale hal.

Het belooft een spannende, interessante en zeker ook leerzame quiz te worden vol spektakel. Te gast zijn vijf uitstekende docenten die samen alle disciplines op het Science Park vertegenwoordigen. Zij brengen de quizvragen in en zullen ze inleiden, en bovendien de antwoorden toelichten vanuit actueel en relevant onderzoek. Dus kom je studievereniging aanmoedigen of je eigen wetenschappelijk inzicht testen en wie weet ga je ervandoor met de publieksprijs!

Categorieën
Quiz

De Eerste Grote BètaQuiz

De decembereditie van de Bètabreak zal een hele speciale worden. Dit keer geen debat over prikkelende bèta-onderwerpen, maar een heuse quiz. In deze eerste editie van de BètaBreak Wetenschapsquiz, die plaats zal vinden op 11 december, zullen afgevaardigden van de verschillende studieverenigingen tegen elkaar strijden om de (nu al) felbegeerde BètaBeker. De vragen zijn opgesteld aan de hand van actuele thema’s in het bèta-onderzoek en zullen worden toegelicht door docenten van de betreffende onderzoeksgroepen. Ook voor het publiek zal er de mogelijkheid zijn om mee te doen aan de quiz en te zien hoe het gesteld is met hun kennis en inzicht van uiteenlopende onderwerpen. Stemkastjes zijn vanaf 11:30 te krijgen in de hal.